REFORMATION

La marca de L.A. que t’enamorarà

Qui diu que la moda sostenible és avorrida? Doncs la marca Reformation t’enamorarà. Reformation és una marca de Los Ángeles que trenca tots els estereotips. Atrevida, trendy, sostenible i molt, molt guai. 

Being naked is the #1 most sustainable option. We’re #2. 

Kaia Top - Image from Reformation
Jessie Sweater - Image from Reformation

Amb la sostenibilitat al cor de la marca, el seu objectiu és minimitzar els residus, l’ús d’aigua, l’energia, les emissions i la petjada ecològica. Ref treballa tenint en compte tots els processos pels quals passen les peces, des del cultiu de les matèries, la producció dels teixits, la fabricació de les peces, el packaging, el transport, la cura de les peces, i fins i tot, el reciclatge de la roba, un cop ja no la pots fer

servir més!

A més a més, per garantir una fabricació ètica, Reformation té la seva pròpia fàbrica a L.A. on fabrica totes les peces de forma sostenible i ètica.

A la seva web, a part del preu i la composició dels teixits, en cada peça hi trobaràs la RefScale, on ens diu l’estalvi d’aigua, energia i residus de la peça, comparada amb una peça no sostenible. Guai oi?

Amb un estil súper californià, no podràs resistir d’enamorar-t’en. Fins i tot, les celebrities més famoses vesteixen looks Ref. De moment, les seves botigues només són a USA, però a la seva web hi trobaràs tota la nova col·lecció de la temporada, i a més a més, una col·lecció especial Weddings. Ara que s’acosta la primavera i el bon temps, deixa’t inspirar per Reformation!

So in love with Ref

Imatges i agraïments: ©Reformation
Vikki Dress - Image from Reformation
No hi ha comentaris

Desa un comentari