FIRST BASE

Ethical & Sustainable Sports Lifestyle Brand

Ets una sporty girl? Doncs has de conèixer la marca australiana First Base. Inspirada en el surf i l’activewear, First Base no només crea peces per tenir l’outfit ideal pel teu workout, sinó que també ajuda el medi ambient! 

#ITSCOOLTOBEKIND

Kick Off Oversized Tee - Image from First Base

Les peces First Base són dissenyades a Bondi Beach (Austràlia) i produïdes de forma ètica, Ethically Produced, a la Xina, acreditant el benestar i bones condicions dels treballadors i l’entorn.

L’equip Fist Base treballa constantment per reduir l’impacte ambiental, tenint en compte tots els processos pels quals passen les peces: des de les seves oficines, els teixits utilitzats o el paquet del nostre pedido online. 

 

Per exemple, per evitar els plàstics per embolicar les peces, fan servir plàstics biodegradables, els quals es degraden completament al cap d’entre 3 i 5 anys i sense deixar substàncies nocives pel medi ambient. A més a més, des de la bossa dels pedidos, les etiquetes i fins i tot el cordill de l’etiqueta, estan fets de paper reciclat i són reciclables!

Sooooo good!

Cool Off Lounge Pants & MVP Sports tee - Image from First Base
Winning Streak Tee - Image from First Base
La youtuber australiana Bonny Rebecca portant First Base en el seu home workout, en el seu video Get Healthy With Me. Core 3/4 Legging

La marca utilitza teixits sostenibles com el cotó 100% orgànic, certifcat per GOTS (Global Organic Textile Standart), el qual fa servir menys aigua i no utilitza químics ni tòxics nociuss(ovint utilitzats en la producció de cotó convencional). Els tints i tintes utilitzats pels seus bàsics, també són certificats orgàncis.

 

Pels tops i leggings més activewear, s’utilitza un 78% de nylon reciclat, obtingut de xarxes de pesca, neoprens, plàstics… sobretot procedents de mars i oceans. Una molt bona manera d’aprofitar els residus!

Athletics SportsBra & Unstoppable 7/8 Legging-Image from First Base

First Base amb el seu objectiu de ser una marca més sostenible, ha aconseguit estalviar 687.848 dies d’aigua potable, reciclar 1.292 kg de plàstics i plantar 1.018 arbres… i pujant! Cada cop que fas una compra pots participar en el programa Pland-A-Tree, per minimitzar les emissions. Guai oi?

Descobreix les seves ethical & sustainable sporty collections a la web i al seu Instagram i vesteix els teus workouts i looks esportius de forma sostenible!

 

thisisfirstbase.com 

@thisisfirstbase

xxx

Imatges: First Base
Imatge post Instagram: Bonny Rebecca
No hi ha comentaris

Desa un comentari