ECOALF

#Because there is no planet B

Actualment, estem consumint els recursos naturals del planeta a massa velocitat, es consumeix més ràpidament del que el planeta pot regenerar. A més a més, es posa en perill d’extinció molts animals i plantes a causa de la destrucció dels seus hàbitats. Es calcula que el 2050, necessitarem 2,5 planetes per cobrir les nostres necessitats si no canviem el ritme. Fort oi? Només en tenim un de planeta… i té els recursos limitats, així que hem de canviar la nostra manera de consumir i fer les coses per cuidar la Terra, l’únic lloc que tenim per viure.

 

Veient l’ús indiscriminat dels recursos naturals del planeta i del gran problema que genera, va sorgir la marca ECOALF amb l’objectiu de crear la primera generació de productes reciclats de la mateixa qualitat i disseny que els no reciclats. 

Ecoalf utilitza deixalles (ampolles de plàstic, restes de teixits de cotó o llana, xarxes de pesca velles, etc.) per produir les seves peces i accessoris.

 

D’aquesta manera es redueixen deixalles, se’ls hi dona una nova vida, es consumeixen menys recursos naturals i l’impacte mediambiental és més baix. Ah, i amb dissenys i peces súper guais!

Abric ASP Offwhite Ecoalf fet amb polièster 100% reciclat, procedent d'ampolles de plàstic.
Jaqueta SIBERIA SHINY Purple Ecoalf 100% reciclada i vegana.

Ecoalf a través de la seva fundació i el seu innovador projecte Upcycling the Oceans, amb l’objectiu de netejar els mars i oceans de les deixalles marines que perjudiquen els ecosistemes marins, amb l’ajut dels pescadors, recicla els plàstics recollits per produir fil i així fabricar les peces de roba.

Cada any arriben al mar 8 tunelades de plàstics que tarden centenars d’anys en desaparèixer, afectant la vida marina i alliberant microplàstics que acaben dins dels peixos i animals marins i que després, acabem menjant nosaltres. Per això n’hem d’evitar el seu ús i sempre reciclar-los.

Samarreta MARIELA MINIMAL Ecoalf feta amb fibres 100% reciclades.
Samarrets MARIELA BIG B Ecoalf fabricada amb fibres 100% reciclades.

#BecausethereisnoplanetB

Per seguir lluitant per la neteja dels oceans, la marca ha creat la col·lecció Because there is no planet B, feta amb materials reciclats, com cotó reciclat o polièster reciclat, procedent d’ampolles de plàstic. També trobaràs peces fetes amb cotó 100% orgànic.

Sabies que utilitzant cotó reciclat per fer una samarreta s’estalvien 2500 litres d’aigua?

Sudadera ROSES FLUOR Ecoalf fabricada amb cotó orgànic 100%.

El 10% de les vendes de la col·lecció anirà destinat a la fundació Ecoalf i el projecte Upcycling the Oceans en la seva missió de netejar els oceans.

 

Amb el moviment i missatge #becausethereisnoplanetb, inspiren a les persones a que es conscienciïn, es comprometin i actuïn per ajudar el planeta. Perquè no tenim un planeta B. T’uneixes al moviment?

Roba sostenible molt guai i pràctica ideal pel teu dia a dia. I un clar exemple d’una marca que demostra que el canvi cap a un món i una moda més sostenible és possible. Vestim el canvi amb Ecoalf?

Imatges i font: Ecoalf
No hi ha comentaris

Desa un comentari