Classes yoga online: 15 dies yoga a casa

15 días

Yoga en casa

15 classes de yoga online per començar a practicar yoga, acompanyades del teu diari de yoga digital 

clases-yoga-online-15-dias-yoga-en-casa-hydest-magazine

15 dies dedicats a tu, perquè disfrutis, flueixis, connectis amb tu mateixa, cuidis de tu, aprenguis, moguis molt el cos i et sentis millor.

15 días yoga en casa Sònia Colomo

15 classes de yoga online (en vídeo), per començar a practicar yoga a casa, cada una amb una intenció o tema. Impartides per la nostra professora Sònia Colomo.

Diario de yoga - 15 días yoga en casa

Durant aquest viatge d’iniciació al yoga, t’acompanyarà el teu diari de yoga digital. El qual el servirà de guia, hi trobaràs alguns conceptes bàsics i tips per recordar i on podràs anotar-hi el teu dia a dia i sensacions al llarg d’aquests 15 dies. 

També tindràs accés a la nostra comunitat de Facebook: 15 dies de yoga a casa. On trobaràs continguts especials per a tu, podràs fer preguntes o resoldre dubtes i on podràs compartir la teva experiència amb altres noies, que com tu, han començat aquest viatge.

 

Comencem a practicar yoga juntes?

Vols provar la primera classe dels 15 dies de yoga a casa GRATIS?

 

Subscriu-te a la Hydest Newsletter a través d’aquest formulari, i rep accés a la primera classe gratuïtament!

Escull l'idioma de la newsletter*
CastellàCatalà


Clases yoga online Hydest magazine

La ruta yogi

Dia 1: Benvinguda

Dia 2: Connectar

Dia 3: Respirar

Dia 4: Obrir

Dia 5: Flexibilitat

Dia 6: Equilibri

Dia 7: Força

Dia 8: Canvi

Dia 9: Gratitud

Dia 10: Energia positiva

Dia 11: Fluir

Dia 12: Activar

Dia 13: Autoestima

Dia 14: Actitud

Dia 15: Camí

A qui va dirigit?

 

– A tu, que vols començar a practicar yoga a casa.
– A tu, que potser has practicat yoga alguna vegada però t’agradaria aprendre’n des del principi.
– A tu, que potser ja practiques yoga habitualment, però vols saber-ne una mica més.
– A tu, que vols dedicar temps a tu mateixa, a cuidarte, a relaxar-te, a estirar el teu cos, a fluir i a disfrutar!

Classes online yoga 15 dies yoga a casa

Què inclou?

 

  • Accés a les classes online de yoga durant tot 1 any.
  • El teu diari de yoga digital interactiu descarregable.
  • Accés a la nostra comunitat de Facebook: 15 días yoga en casa.
    I tot el nostre amor i carinyo!

*Les classes i el diari són en castellà.

Preu: 25€

Com funciona?

 

En comprar els 15 dies de yoga a casa tens accés a les classes online, reps el teu diari digital de yoga i tens accés al grup privat de Facebook. 

 

– Els 15 dies de yoga a casa estan estructurats per dies i temes. A cada classe, cada dia, es treballa un tema o una intenció diferent. Pots realitzar els 15 dies de yoga seguits, o pots realitzar-los cada 2 dies, cada setmana… com tu vulguis, al teu ritme! Recomanem que sigui el més seguit possible. 

– El diari de yoga funciona com una guia i també és un espai on anotar i escriure les teves sensacions, millores i experiència durant aquest camí. 

– El grup de Facebook és un espai on compartir aquests 15 dies. On hi trobaràs continguts especials per a tu, podràs fer-hi preguntes i connectar amb nosaltres i amb altres noies, que com tu, han començat aquest camí.

Què necessito?

 

Un mat de yoga o estora, roba còmode i un dispositiu (mòbil, tablet o ordinador) per veure les classes. Opcional: un bloc de yoga o un coixí.

Clases yoga online

Perquè començar a practicar yoga a casa?

 

El yoga ens aporta un muuunt de beneficis, tant a nivell físic, com mental i emocional: t’ajuda a millorar la flexibilitat, la força, l’equilibri, la concentració, la circulació, et relaxa, t’ajuda a disminuir l’estrès, millora la confiança  en nosaltres mateixes i l’autoestima… i en definitiva et fa sentir millor i t’aporta felicitat!

 

Sentir-te acompanyada i guiada en aquest procés d’iniciació al yoga és molt importat, per sentir-te segura, fer els exercicis correctament, motivar-te, no sentir-te sola i perquè sigui més divertit!

 

Practicar yoga a casa és dedicar-te temps a tu mateixa, connectar amb tu mateixa, fer salut, cuidar-te… i fer això és molt importat. Per tal de sentir-nos millor, i perquè per cuidar els altres i el planeta, primer cal cuidar-nos a nosaltres mateixes. 

T’animes a començar a practicar yoga a casa

amb nosaltres?

Sí, vull començar!

#HydestGirls

“Si ets tímida com jo o dubtes del teu nivell, aquestes classes són genials! Les fas al teu ritme i per cada exercici proposa diferents nivells, per la qual cosa s’adapten totalment a qualsevol ritme de vida i nivell de ioga.” Laura

“M’han encantat! Tot i que és un curs online és molt personal i et sents molt connectada amb la professora. Perfecte per les tardes plujoses, sobretot ara que passem més temps a casa. Super recomanable.” Marta

Namasté

Carla & Sònia

hydest

Amb la colaboració d’ActandBe marca de roba esportiva sostenible, ètica i made in Spain creada per la Laura G. Arriaga.