15 dies de yoga a casa

25,00

Categoria:

15 classes de yoga online, per començar a practicar yoga, acompanyades del teu diari de yoga digital. 

 

15 dies dedicats a tu, perquè disfrutis, flueixis, connectis amb tu mateixa, cuidis de tu, aprenguis, moguis molt el cos i et sentis millor.

 

Aquests 15 dies de yoga a casa, són 15 classes de yoga online (en vídeo), cada una amb una intenció o tema, impartides per la nostra professora Sònia Colomo.

 

professora-yoga-hydest-magazine
Sònia Colomo: professora de yoga, fisioterapeuta i apassionada de l’esport i les activitats a l’aire lliure.
El yoga és per a tu: respira, concentra’t, mou-te i tot arriba #breathefocusmove

 

 

 

 

 

Durant aquest viatge d’iniciació al yoga, t’acompanyarà el teu diari de yoga digital. El qual el servirà de guia, hi trobaràs alguns conceptes bàsics i tips per recordar i on podràs anotar-hi el teu dia a dia i sensacions al llarg d’aquests 15 dies.

 

També tindràs accés a la nostra comunitat de Facebook: 15 dies de yoga a casa. On trobaràs continguts especials per a tu, podràs fer preguntes o resoldre dubtes i on podràs compartir la teva experiència amb altres noies, que com tu, han començat aquest viatge.

 

La teva ruta yogi:

Dia 1: Benvinguda

Dia 2: Connectar

Dia 3: Respirar

Dia 4: Obrir

Dia 5: Flexibilitat

Dia 6: Equilibri

Dia 7: Força

Dia 8: Canvi

Dia 9: Gratitud

Dia 10: Energia positiva

Dia 11: Fluir

Dia 12: Activar

Dia 13: Autoestima

Dia 14: Actitud

Dia 15: Camí

 

A qui va dirigit?
A tu, que vols començar a practicar yoga a casa.
A tu, que potser has practicat yoga alguna vegada però t’agradaria aprendre’n des del principi.
A tu, que potser practiques yoga habitualment però vols saber-ne una mica més.
A tu, que vols dedicar un temps a tu mateixa, a cuidarte, a relaxar-te, a estirar el teu cos, a fluir i a disfrutar!

 

Què inclou?
– Accés a les classes online de yoga durant tot 1 any.
– El teu diari de yoga digital interactiu descarregable.
– Accés a la nostra comunitat de Facebook: 15 días yoga en casa.
I tot el nostre amor i carinyo!

*Les classes i el diari són en castellà.

 

 

Com funciona?

En comprar els 15 dies de yoga a casa, tens accés a les classes online, reps el teu diari digital de yoga i tens accés al grup privat de Facebook. 

 

Els 15 dies de yoga a casa estan estructurats per dies i temes. A cada classe, cada dia, es treballa un tema o una intenció diferent. Pots realitzar els 15 dies de yoga seguits, o pots realitzar-los cada 2 dies, cada setmana… com tu vulguis, al teu ritme! Recomanem que sigui el més seguit possible. 

El diari de yoga funciona com una guia i també és un espai on anotar i escriure les teves sensacions, millores i experiència durant aquest camí. 

El grup de Facebook és un espai on compartir aquests 15 dies. On hi trobaràs continguts especials per a tu, podràs fer-hi preguntes i connectar amb nosaltres i amb altres noies, que com tu, han començat aquest camí.

 

 

Què necessito?
Un mat de yoga o estora, roba còmode i un dispositiu (mòbil, tablet o ordinador) per veure les classes. Opcional: un bloc de yoga o un coixí.

 

Amb la colaboració d’ActandBe, marca de roba esportiva sostenible, ètica i made in Spain creada per la Laura G. Arriaga.

 

 

T’animes a començar a practicar yoga amb nosaltres?

T’esperem a dins! Carla & Sònia

 

Namasté

 

Observacions: Classes de yoga no aptes per a dones embarassades. Si tens alguna lesió o problema físic, consulta al teu metge o professional de la salut abans d’iniciar la pràctica de yoga.
Aquestes classes estan impartides per la Sònia Colomo Sala: professora de yoga acreditada per Yoga Alliance (RYT 200) i fisioterapeuta Col.14132.
Les classes de yoga estan realitzades per una professional, però és important que vagis al teu ritme, respectis i escoltis el teu cos i no forcis massa per evitar possibles lesions.