About

nosotras-hydest-magazine
hydest-about-hydest-magazine
superheroina-hydest

Hydest – la superheroïna dins teu.

Representa una actitud,
una força, una manera de pensar,
seguint els teus propis valors,
respectant-se una mateixa, les
persones, els animals, el medi ambient i
actuant per canviar i millorar les
coses en les quals creus.

El teu espai on compartir un estil de vida sostenible, cuidant del teu benestar i el del planeta

 

Seguint els valors de Hydest, la missió de Hydest magazine és fer brillar la superheroïna que hi ha dins teu. A través de la nostra magazine i activitats on-line i presencials, volem inspirar-te, ajudar-te i acompanyar-te en el camí cap a un estil de vida més sostenible i més conscient. D’una manera fàcil, propera, inspiradora, bonica i amb valors positius. Un espai, una comunitat, on compartir un estil de vida sostenible, cuidant del teu benestar, del nostre entorn i del planeta.

 

Carla Amat – Creadora de Hydest magazine

Hydest Team

 

Hola! Sóc la Carla Amat, la noia darrere de Hydest magazine.

Hydest magazine és el fruit d’unir les meves passions: la sostenibilitat, la natura, la moda, organitzar esdeveniments i la comunicació amb les persones.

carla-amat-hydest-magazine

He crescut en un petit poble a l’Anoia. Vaig estudiar disseny de moda i organització d’esdeveniments a Barcelona. Després de treballar un temps en el món de la moda i els esdeveniments, vaig veure que el que feia no era el que realment m’agradava. Sentia que havia de fer alguna cosa que estigués més connectada amb la natura, amb la sostenibilitat, amb les persones, i amb mi mateixa. Vaig voler canviar completament i estudiar veterinària, però llavors, vaig descobrir la moda sostenible… i se’m va obrir tot un món! Allà vaig veure que podia unir el que més m’agradava de la moda i els esdeveniments, amb treballar per un món més sostenible i ètic.

 

Així que després d’un temps, vaig decidir crear Hydest magazine. Un espai on compartir juntes un estil de vida sostenible i valors positius. On cuidar del nostre benestar, passar-ho bé i fer activitats, cuidant del planeta. Per ajudar a altres noies i persones, que com jo, volen dur un estil de vida més sostenible i respectuós. I en definitiva, per fer sortir la superheroïna que portes dins!

 

 

Hydest magazine també està formada per totes aquelles persones que hi col·laboren i la fan possible. A totes elles, gràcies!

professora-yoga-hydest-magazine

Sònia Colomo

Professora de yoga

 

La Sònia és professora de yoga, fisioterapeuta i una noia apassionada de l’esport i les activitats a l’aire lliure

El yoga és per a tu: respira, concentra’t, mou-te i tot arriba. #breathefocusmove

profesora-cuina-vegana-hydest-magazine

Montse Batlle

Professora de cuina vegana i vegetariana

 

La Montse és professora d’alimentació natural i energètica, xef d’alimentació i nutrició viva (raw food) i especialista en fitoteràpia i dietoteràpia. Creadora de Yokomomo Healthy Food

Una dona apassionada de l’alimentació, la cuina i la nutrició, que cuida de nosaltres, del nostre entorn i del planeta.

Contacte

T’agradaria contactar o col·laborar amb Hydest magazine? Et volem conèixer!Autoritzes l'enviament de comunicacions i novetats de Hydest Magazine?*

AcceptoNo accepto
Amb el suport de Garantia Juvenil