About

superheroina-hydest

Hydest – la superheroïna dins teu.

Representa una actitud,
una força, una manera de pensar,
seguint els teus propis valors,
respectant-se una mateixa, les
persones, els animals, el medi ambient i
actuant per canviar i millorar les
coses en les quals creus.

Moda & Lifestyle Sostenible

Esdeveniments eco-friendly

El teu espai on començar una vida més sostenible

 

Magazine/blog de moda i lifestyle sostenible, respectuosa amb el medi ambient i on s’hi comparteixen valors positius. També organitzem esdeveniments i activitats sostenibles on passar-ho bé i compartir una eco experiència Hydest!

 

Seguint els valors de Hydest, la missió de Hydest magazine és fer brillar la superheroïna que hi ha dins teu. I inspirar-te, ajudar-te i acompanyar-te en el camí cap a un estil de vida més sostenible i conscient, d’una manera fàcil, propera, inspiradora i bonica. I així cuidar de tu i del planeta.

 

Comencem una vida sostenible juntes

Carla Amat – Editora i creadora de Hydest magazine

Vine a conèixer el nostre nou espai al poble del Bruc!

Ens trobaràs al C/Bruc del mig 3, El Bruc (Barcelona, Espanya)

Behind Hydest magazine

Hola! Sóc la Carla Amat, la noia darrere de Hydest magazine.

Hydest magazine és el fruit d’unir el que més m’agrada: la sostenibilitat, la moda i la comunicació amb les persones.

Carla-hydest-magazine

He crescut en un petit poble a l’Anoia. Vaig estudiar disseny de moda i organització d’esdeveniments a Barcelona. Després de treballar un temps en el món de la moda i els esdeveniments, vaig veure que el que feia no era el que realment m’agradava. Sentia que havia de fer alguna cosa que estigués més connectada amb la natura, amb la sostenibilitat, amb les persones, i amb mi mateixa. Vaig voler canviar completament i estudiar veterinària, però llavors, vaig descobrir la moda sostenible… i se’m va obrir tot un món!

Allà vaig veure, que podia unir el que més m’agradava de la moda, sobretot la comunicació, i els esdeveniments, amb treballar per un món millor, més ètic i sostenible.

 

Així que després d’un temps, vaig decidir crear Hydest magazine. Un espai on compartir juntes moda i estil de vida sostenible i valors positius, d’una manera propera i inspiradora. Per ajudar i acompanyar a altres noies i persones, que com jo, volen dur un estil de vida més sostenible i respectuós. I en definitiva, per fer sortir la superheroïna que portes dins!  Carla

Preparada? No et perdis les nostres noves aventures a la Hydest newsletter

Subscriu-te a la newsletter!

* indicates required
/ ( mm / dd )

Contacte

T’agradaria contactar o col·laborar amb Hydest magazine? Tens un blog, Instagram, ets una marca, empresa o projecte sostenible? Et volem conèixer!

Escriu-nos!Autoritzes l'enviament de comunicacions i novetats de Hydest Magazine?*

AcceptoNo accepto
Amb el suport de Garantia Juvenil: