About

nosotras-hydest-magazine
hydest-about-hydest-magazine
superheroina-hydest

Hydest – la superheroïna dins teu.

Representa una actitud,
una força, una manera de pensar,
seguint els teus propis valors,
respectant-se una mateixa, les
persones, els animals, el medi ambient i
actuant per canviar i millorar les
coses en les quals creus.

El teu espai on compartir un estil de vida sostenible, cuidant del teu benestar i el del planeta

 

Seguint els valors de Hydest, la missió de Hydest magazine és fer brillar la superheroïna que hi ha dins teu. A través de la nostra magazine i activitats on-line i presencials, volem inspirar-te, ajudar-te i acompanyar-te en el camí cap a un estil de vida més sostenible i més conscient. D’una manera fàcil, propera, inspiradora, bonica i amb valors positius. Un espai on compartir un estil de vida sostenible, cuidant del teu benestar, del nostre entorn i del planeta.

 

Carla Amat – Creadora de Hydest magazine

Vine a conèixer el nostre nou espai a El Bruc!

Ens trobaràs al C/Bruc del mig 3, El Bruc (Barcelona, Espanya)

Hydest Team

 

Hola! Sóc la Carla Amat, la noia darrere de Hydest magazine.

Hydest magazine és el fruit d’unir el que més m’agrada: la moda, la sostenibilitat, organitzar esdeveniments i la comunicació amb les persones.

carla-amat-hydest-magazine

He crescut en un petit poble a l’Anoia. Vaig estudiar disseny de moda i organització d’esdeveniments a Barcelona. Després de treballar un temps en el món de la moda i els esdeveniments, vaig veure que el que feia no era el que realment m’agradava. Sentia que havia de fer alguna cosa que estigués més connectada amb la natura, amb la sostenibilitat, amb les persones, i amb mi mateixa. Vaig voler canviar completament i estudiar veterinària, però llavors, vaig descobrir la moda sostenible… i se’m va obrir tot un món! Allà vaig veure que podia unir el que més m’agradava de la moda i els esdeveniments, amb treballar per un món més sostenible i ètic.

 

Així que després d’un temps, vaig decidir crear Hydest magazine. Un espai on compartir juntes moda i estil de vida sostenible i valors positius. Per ajudar a altres noies i persones, que com jo, volen dur un estil de vida més sostenible i respectuós. I en definitiva, per fer sortir la superheroïna que portes dins! Carla

professora-yoga-hydest-magazine

Sònia Colomo

Professora de yoga de Hydest magazine

 

La Sònia és professora de yoga, fisioterapeuta i una apassionada de l’esport i les activitats a l’aire lliure.

El ioga és per a tu: respira, concentra’t, mou-te i tot arriba.

#breathefocusmove

profesora-cuina-vegana-hydest-magazine

Montse Batlle

Professora de cuina vegana de Hydest magazine

 

La Montse és professora d’alimentació natural i energètica, xef d’alimentació i nutrició viva (raw food) i especialista en fitoteràpia i dietoteràpia. Una dona apassionada per la cuina i l’alimentació que cuida de nosaltres del nostre entorn i del planeta.

Contacte

T’agradaria contactar o col·laborar amb Hydest magazine? Et volem conèixer!Autoritzes l'enviament de comunicacions i novetats de Hydest Magazine?*

AcceptoNo accepto
Amb el suport de Garantia Juvenil